EUR: 336,85 Ft
CHF: 317,37 Ft
2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Egyéb XVI.kerület

A Süni csoport lett az első

Kovács Péter polgármester vitte el a nyerteseknek a jó hírt (fotó:Önkormányzat)

Kovács Péter polgármester vitte el a nyerteseknek a jó hírt (fotó:Önkormányzat)

Kiosztották a díjakat a Szeretjük a Naplás-tavat pályázat résztvevői között. A Sashalmi Manoda Óvoda Telephelyének Süni csoportja nyerte a rajzpályázatot. Nyereményük: 100 fős intézményi bérlet a Csodák Palotájába. A második helyezett a Szentmihályi Játszókert Óvoda Telephelyének Dínó csoportja lett, ők 100 fős intézményi bérletet nyertek a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. A dobogó képzeletbeli harmadik fokára a Gyerekkuckó Óvoda Székhelyének Mazsola csoportja állhatott, ők belépőket kaptak a budakeszi vadasparkba. A különdíjat a Gyerekkuckó Óvoda Székhelyének Margaréta csoportja érdemelte ki, nekik csoportos belépő jár a Természettudományi Múzeumba.

A pályaműveket az Erzsébetligeti Színházban állították ki. A díjakat Kovács Péter polgármester, Szász József alpolgármester, Vincze Ágnes és Környeiné Rátz Katalin önkormányzati képviselő adta át.


Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.