EUR: 335,77 Ft
CHF: 315,55 Ft
2020. február 17., hétfő
Donát

Életmód

Ahol teljesülnek a kívánságok

Az Olajág Otthonok kedves gesztussal okoz örömet lakóinak. Kívánságlistájukról megvalósítanak egy-egy beteljesületlen álmot. Lakóikat arra kérték, írják le azokat a vágyaikat, melyeket szeretnének elérni.

limuzin1

A Limuzin előállt

Bártfai Andrea kérése elsősorban párjáról, Varga Lászlóról szólt. Szabó Zsolt és Hajdú Ábel, a VIP Limuzin két tulajdonosa sietett a segítségére. Hófehér limuzinnal érkeztek Lászlóért és Andreáért, akik egy csodás napot töltöttek el, fejedelmi kiszolgálással a Várkert Bazárban.


sakk

Sakkparti festői környezetben

Egy másik álom is a Várkert Bazárban valósult meg. Nagy József vágya az  volt, hogy egy nemzetközi sakkmesterrel játszhasson. Szabó Krisztián nemzetközi sakknagymester a Csók István-kiállításon várta, ahol gyönyörű képek között, meseszép környezetben zajlott a játék.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gyertyafényes vacsora

A Várkert Bazárban zajló eseményekkel párhuzamosan Érden, a Centrál Borház Étterem és Panzió gyönyörűen terített asztalainak egyikénél, gyertyafény mellett, halászlevet és túrós csuszát falatozgatott Nagy Zoltánné, Marika és férje. Marika kívánságlistáján szerepelt ez a vágy.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fahidi Éva: Mindent el kell követni, hogy az ember éljen!

  Fahidi Éva: Mindent el kell követni, hogy az ember éljen!

  Anne Frank híres író szeretett volna lenni, a kamaszlány történte aztán a történelem borzalmas eseményei miatt memento lett, de ugyanakkor a töretlen remény regénye is. Az Operettszínház Anne Frank naplója monooperáját Süle Dalma adja elő, az est második felében a nézők A képfaragó című darabot tekinthetik meg.

 • Pihenjen, amennyit tud!

  Pihenjen, amennyit tud!

  Sokan vannak, akik reggelre fáradtan ébrednek, pedig amikor aludni tértek, minden rendben volt.

 • Sótlanul vagy sósan a jó?

  Sótlanul vagy sósan a jó?

  Nem tudni pontosan, hogy mikor került be az ételekbe az első só, az mindenesetre már tisztázódott – a régészeti kutatásoknak köszönhetően -, hogy az ősember nemigen foglalkozott azzal, hogy így ízesítse zsákmányát.