2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Egyéb XIII.kerület

Angyalföldi gyerekek a döntőben

felszallott-a-pava-logoAz Angyalföldi Vadvirág Táncegyüttes a táncegyüttesek kategóriában továbbjutott a Fölszállott a páva tehetségkutató műsor területi válogatóján. Az élő televíziós műsorra készülő csapatnál nem bízták a véletlenre a sikert.

angyalföldi táncegyuttes

A gyerekekkel az élő műsorban is találkozhatunk (fotó:mediaklikk.hu)

Minket Fundák Kristóf és Kaszai Lili tanít, akik tavaly megnyerték a Fölszállott a pávát – mondták bemutatkozás helyett az angyalföldi táncegyüttes képviselői, ami amellett, hogy megmutatta, milyen büszkék a gyerekek a táncpedagógusaikra, szinte garantálta a sikert. A csapat végül a fővárosi válogatóból jutott a fináléba.


A Fölszállott a páva az MTVA és a Hagyományok Háza közös népzenei és néptáncos tehetségkutatója, melynek most futó harmadik évadában több mint kétezer 14 év alatti gyerek mutatta be eddig produkcióját, de a szakmai zsűri döntése alapján a Duna Televízióban adásba kerülő élő műsorban csak 48 produkció lesz. És köztük ott lesznek az angyalföldi gyerekek is!

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.