EUR: 339,34 Ft
CHF: 318,81 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb VI.kerület

Átvehetők az Erzsébet utalványok

A kerület szépkorúinak járó Erzsébet utalványok november 30-áig a polgármesteri hivatalban vehetők át. Terézváros önkormányzata az Idősek Világnapja alkalmából támogatást nyújtott azon magyar állampolgároknak, akik 2015. július 1. napján VI. kerületi lakóhellyel rendelkeztek és szeptember 30-áig betöltötték a 62. életévüket. Az önkormányzat az ötezer forint értékű Erzsébet utalványokat postán küldte el az érintettek lakóhelyére, azonban az utalványok egy része visszaérkezett a hivatalhoz. Akik nem kapták meg, a polgármesteri hivatal pénztárában (Eötvös u. 3. IV. e. 407. szoba) november 30-áig ügyfélfogadási időben vehetik át. A jogosultságról telefonon érdeklődhetnek Molnár Csilla szociális ügyintézőnél (815-2254) vagy személyesen a III. emeleti 323-as szobában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.