2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Caramel eltűnik a rivaldafényből

Molnár Ferenc Caramel Hazánk sztárjai kiállnak a legális zenefogyasztás mellett  (Fotó: Máté Krisztián)

Molnár Ferenc Caramel (Fotó: Máté Krisztián)

Meglepő kijelentést tett Caramel. Az énekes pályafutása tizedik évfordulóján jubileumi nagykoncertet ad december 20-án a Papp László Sportarénában, utána azonban minimum egy évre visszavonul.

− Ez nem azt jelenti, hogy ez idő alatt nem csinálok semmit. Alkotok, zenét szerzek, de szeretnék egy kicsit a háttérbe húzódni. Több időt tölthetek majd a családommal, hiszen nemrég férj lettem, és a kislányom, Szofi is egyre nagyobb. Imádni való, ahogy már nyomogatja a zongora billentyűit − mesélte az énekes, aki 2016-ban új albummal készül, musicalt ír és fiatal előadók pályáját egyengeti. A mostani koncertet Lévai Balázs rendezi, és többek között Radics Gigi és a Wellhello és Diaz is fellép majd.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

  Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

  Akusztikus elődöntőket rendeznek A Dal 2020 műsorsorozatban. A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

 • Hatalmas siker a premieren

  Hatalmas siker a premieren

  Ki gondolta volna még 1973-ban, amikor először vitték színpadra Adamis Anna és Presser Gábor szerzők művét, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical előadást, hogy 2020-ban is szűnni nem akaró tapssal fogják ünnepelni ezeket a kiváló, korszakokon is átívelő, közkedvelt dalokat?