EUR: 338,92 Ft
CHF: 317,93 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Extra

Charlize Theron nem szerepel a következő Mad Max-filmben

A Charlize Theron által alakított Furiosa valószínűleg nem szerepel majd a készülő két Max Max-folytatásban.

George Miller, a Mad Max – A harag útja című kasszasiker ausztrál rendezője elárulta, hogy a tervezett két folytatás egyikében esetleg egy jelenet erejéig térhet vissza a hősnő.


A filmes a Digital Spy brit szórakoztatóipari portál hétfői híre szerint azt nyilatkozta, még nem biztos abban, hogy mi lesz Furiosával. Nincs szerepe a folytatásban, de az egyik történetben lenne egy közös jelenete Maxszel. “Ennél többet nem mondhatok, mert még csak a most születik a forgatókönyv” – fűzte hozzá.

Miller arról is beszélt, hogy korábban a következő epizódot Mad Max: The Wasteland címen emlegették, de korántsem dőlt el, hogy valóban az lesz-e a film címe. “Csak úgy felmerült, de ez egy munkacím” – mondta. Azt ugyanakkor megerősítette, hogy Nick Lathourisszal együtt dolgozik a forgatókönyvön, és két folytatásra számíthatnak a nézők.


A Mad Max – A harag útja világpremierjét a májusi 68. cannes-i filmfesztiválon tartották. A 70 éves Miller alkotását versenyen kívül mutatták be. Harminc évvel a legutóbbi Mad Max-epizód után a kultfilm új része egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az üzemanyagért és a vízért szállnak szembe egymással a bandák.

A Mad Max-kulttrilógia első darabja 1979-ben debütált. A Mad Max 2. – Az országúti harcos 1981-ben került a mozikba, a Mad Max 3. – Az igazság csarnokán innen és túl című részt 1985-ben mutatták be. Az egykori filmekben a címszerepet alakító Mel Gibson helyét a Mad Max – A harag útjában Tom Hardy brit színész vette át.

http://www.digitalspy.co.uk/movies/news/a673073/mad-max-fury-road-sequel-wont-star-charlize-therons-imperator-furiosa.html#~pqUaVgkKgMLRtf

Kapcsolódó Cikkek