2018. július 16., hétfő
Valter

Extra

Családbarát horrorkomédiára volt kíváncsi Amerika

Egy családbarátnak nevezett horrorkomédia, a Goosebumps (Libabőr) vonzotta a legtöbb nézőt az észak-amerikai mozikba a hét végén.

A Jack Black főszereplésével készült vígjáték, amely egy korábbi ifjúságiregény-sorozaton alapul, 23,5 millió dollárt hozott forgalmazásának első hétvégéjén.

A Libabőr második helyre szorította vissza Ridley Scott Marson játszódó sci-fijét, a Mentőexpedíciót, amelyre 21,5 millió dollár értékben váltottak jegyet harmadik hétvégéjén.

A négy eheti premierfilm közül a második legjobb teljesítményt Steven Spielberg hidegháborús thrillere, A kémek hídja produkálta 15,4 millió dolláros bevétellel. A negyedik legnézettebb mozifilm ezen a hétvégén Guillermo del Toro horrorja, a Bíborhegy volt 12,8 millió dollár bevétellel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Alexis, a tökéletes szépség

  Alexis, a tökéletes szépség

  Hibátlan – talán ez az a szó, ami eszünkbe jut, ha Alexis Ren fotóit nézzük. A 21 éves amerikai modell az elsők között robbant be az Instagram-hírességek közé.

 • Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Sting felesége, Trudie Styler nemrég rendezte meg Freak Show című legújabb filmjét, amely az iskolai bántalmazásról szól. Kiderült, hogy a sztáranyukának van személyes érintettsége, a népszerű zenésszel közös gyermekei ugyanis nem mindennapi kínokat éltek át az iskolában, többek között azért, mert a szüleik híresek.

 • Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Nemrég ünnepelte 72. születésnapját Sylvester Stallone. A Rocky és a Rambo sztárja láthatóan nagyon boldog harmadik felesége, Jennifer Flavin mellett, akivel több mint 20 éve élnek nagy egyetértésben.