EUR: 337,02 Ft
CHF: 317,50 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Extra

Daniel Craig utálta James Bondot

Daniel Craig, a nemsokára mozikba kerülő legújabb James Bond-film főszereplője nem sokkal a forgatás után annyira torkig volt 007-tel, hogy egy akkoriban adott, de csak most közzétett interjúban azt mondta, inkább felvágná ereit, semmint rögtön újra James Bondot játssza.

“Inkább eltörném ezt az üveget, és felvágnám az ereimet” – fogalmazott a 47 éves brit filmsztár egy csütörtökön megjelent interjúban, amelyben arról kérdezték, elvállalná-e ismét James Bond szerepét. Daniel Craig a 007 Spectre – A Fantom visszatér című filmben negyedszer lesz látható szuperügynökként.


“Túl vagyok rajta ebben a pillanatban. Tovább akarok lépni” – mondta a színész az interjúban, amely a Time Out magazin közlése szerint még júliusban készült, röviddel a 24. James Bond-film forgatása után.

Craig kitért arra is, hogy megterhelő megfelelni a titkosügynök szerepének, és minden rendelkezésére álló ötletet beletett a nemsokára a közönség által is látható filmbe.


“A Bond-meder kiszáradt … mit tennék egy másik Bond-mozival? Nincs ötletem. Elmenni az űrbe? Csináljuk! Már egyszer megcsinálták, csináljuk újra!” – nyilatkozta, hozzáfűzve, hogy nem akar egyelőre a következő lépésére gondolni, de ha mégis egy újabb James Bond-filmet csinálna, az csupán a pénz miatt lenne.

Craig később megenyhült, egy október 1-jén megjelent interjúban már arról beszélt, hogy ötödször is eljátssza James Bondot, A Fantom visszatér után legalább még egy Bond-filmet leforgat, amelyre már le is szerződött.

A 007 Spectre Craig negyedik Bond-filmje a Quantum csendje, a Casino Royale és a Skyfall után. A produkciót Sam Mendes rendezésében november 5-től láthatják a magyar nézők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

  Ambrus Attila idősnek érzi magát még egy gyerekhez

  A Viszkisként elhíresült Ambrus Attila szemefénye a lassan egyéves Anna. Az egykori bankrabló úgy érzi sokkal érettebb lett az apaság által, és bár fiatalon több gyermeket szeretett volna, kora miatt számára az is hatalmas dolog, ha egyszem kislányát tisztességesen fel tudja nevelni.

 • Oscar-gála: a meglepetések estéje

  Oscar-gála: a meglepetések estéje

  Az idei Oscar-gála a nagy meglepetések estéje volt. Leonardo DiCaprio végre hivatalosan is bemutatta barátnőjét, egy koreai film, az Élősködők vihette haza a legjobb film díját, aminek sikeréhez ráadásul két magyar zeneszerző is hozzájárult.

 • Pély Barna: Nem akarok megbántani senkit

  Pély Barna: Nem akarok megbántani senkit

  Pély Barna gyerekkora óta imádja a színpadot. Szülei ezt könnyen megemésztették, ugyanakkor nem tagadják, hogy az ezzel járó létformának bizony vannak nehézségei. “A pozitívum, hogy legalább mindig van miről beszélni” – fogalmazott a Lokálnak a zenész, aki most A Dal zsűritagjaként igyekszik a feltörekvő tehetségeket biztatni: folytassák az útjukat, mert megéri.