EUR: 338,90 Ft
CHF: 318,69 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Belföld

Díjazták a privátbanki szakma kiválóságait

A Blochamps Capital Kft. a Figyelő támogatásával idén első alkalommal rendezte meg a Privátbanki Díjátadó rendezvényt. A Blochamps szerint a 2015 szeptember 30-án, a Gundel Rendezvényközpontban tartott találkozó elsődleges célja az volt, hogy ünnepivé tegye a szektor mindennapos szellemi munkájának ünnepelhető részét, hiszen a díjazás és az esemény a szakma kiválóságainak elismeréséről szólt és kíván szólni a jövőben is.

Karagich István, a a Blochamps Capital ügyvezetője hangsúlyozta, tudják, hogy a kategóriák összeállítása most is és a jövőben is felelősséget kíván, de ennek a felelősségnek a kezelésébe a jövőben mindenképpen szeretnék szorosan bevonni a privátbanki szolgáltatókat, egyben a segítségüket kérni, hogy a hitelesség megteremtése és fenntartása érdekében módszertani vagy monitorozási javaslataikkal vegyenek részt a kiválasztási folyamat egyes stációiban.


Kiemelte, hogy a jövőben a díj az Éves Magyar Privátbankári Konferencia programjának lesz a része, minden évben
5, ám évről évre 2 ponton változó kategóriával, szándékaik szerint az év junior és senior privátbankári, valamint az év során legtöbbet fejlődött szolgáltató kategóriái jelentenék az állandóságot.

Az egyes kategória rangsorok alapjául természetesen a Blochamps szakmai háttere és több, mint tíz éves hazai privátbanki működési adatbázis rendszere szolgált. Így tehát az üzletágfejlesztés, valamint a kezelt vagyon és az egy főre jutó kezelt vagyon esetében is a számok, fejlesztések, teljesítmények döntöttek. A szubjektív kategóriákban, mely a privátbankárok motivációját, egyéni elismerését célzó szakmai díjazás pedig a jelöltek nomináció alapján kerültek kiválasztásra.

A díjazottak és dobogósok
privatbankardij

Kapcsolódó Cikkek