EUR: 338,34 Ft
CHF: 318,85 Ft
2020. február 21., péntek
Eleonóra

Egyéb XV.kerület

Dominik botolóval jutott tovább

dominik

Dominik focista és táncos szeretne lenni

Továbbjutott a rákospalotai Balogh Dominik a táncos szólisták kategóriában a Fölszállott a páva tehetségkutató területi válogatóján. Biztosan találkozhatunk vele a műsor élő adásában.

– Focista meg táncos szeretnék lenni! – mondta a kilencéves Balogh Dominik, az ifjú Real Madrid-drukker, aki szabolcs-szatmári botolóval és cigány szólóval jutott tovább a fővárosi válogatásról. – Huncut vagyok. Apukám azt mondja rólam, hogy rosszcsont. Amikor apukám nem enged focizni, én akkor is kisurranok – mesélte valóban huncut mosollyal az arcán. Apukája és testvére is táncol, ő pedig azt szereti a legjobban, ha a botot forgathatja.


Az MTVA és a Hagyományok Háza közös népzenei-néptáncos tehetségkutató műsorának harmadik évadában több mint kétezer 6 és 14 év közötti gyerek állt a szakmai zsűri elé.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.