EUR: 339,42 Ft
CHF: 318,94 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb XIV.kerület

Egyensúly a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz vadonatúj őszi műsorában, amelyet Balance − Egyensúlyban önmagunkkal és a világgal címmel játszanak, a hazai és nemzetközi cirkuszvilág sztárjaival találkozhat a publikum. A vidám hangulatról a holland bohóc, Pascal gondoskodik.

A hazai Teibler-csoport deszkaszáma tradicionális produkció. A nemzetközi porondon is sikeres csapatot már a Cirkuszok Éjszakáján is láthatta a magyar közönség.


Redy Montico   Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

Az olasz Redy Montico oroszlánszáma nem mindennapi izgalmat ígér: a gyönyörű nagymacskák ugrálnak, két lábon állnak, majd tetszhalottként nyúlnak el a földön.

Romániából érkezik az X-Treme Brothers, a portugáliai Louléban megrendezett I. Nemzetközi Cirkuszi Artistafesztivál bronzérmese. A csapat kivételes egyensúlyérzékkel és összehangolt mozgással bizonyítja, hogy ez a trió vitathatatlanul a műfaj egyik legjobbja.

A kolumbiai Gerling Troupe a magas drót virtuóza. A hét artista emberpiramisa a fellegekben épül fel.

A keleti varázs és a páratlan ügyesség találkozik a rendkívül tehetséges lábzsonglőr, Kimberly Lester produkciójában. Miss Lester előadásával már bejárta a világot, és számos díj boldog tulajdonosa.

Kimberly   Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

A világhírű ukrán akrobatikus kosárlabdacsapat számában a sport cirkuszművészeti elemekkel keveredik. A csapat rendkívül szellemesen, olykor némi öniróniával fogja meg a sport frázisait.

Gerling trouple   Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek