2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Extra

Eladó Brad Pitt nadrágja és John Belushi napszemüvege is

Számos filmes kosztüm, köztük Robert Redford, John Belushi, Brad Pitt, Sharon Stone és Arnold Schwarzenegger által viselt ruhák és jelmezek is megvásárolhatóak lesznek a Julien’s Auction november 20-i árverésén a kaliforniai Beverly Hillsben.

Az akció kiemelt darabja a John Belushi által a The Blues Brothersben viselt Ray Ban-napszemüveg, amelynek árát előzetesen 20 ezer dollárra (5,5 millió forintra) becsülik. Sharon Stone-nak a Casino című filmben viselt ruhája tízezer dolláros (2,7 millió forintos) bevételt is hozhat, Rudolph Valentino némafilmsztár egyik öltönyéért pedig a várakozások szerint 60 ezer dollárt (16,4 millió forintot) is fizethet következő tulajdonosa.


Eladásra kínálják Robert Redford baseballkesztyűjét is, amelyet az Őstehetség című 1984-es filmben viselt, és Brad Pitt egyik nadrágját a Szenvedélyek viharában című drámából. Licitálni lehet majd Arnold Schwarzenegger egyik terminátorfegyverére is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka idén már nem vállal több televíziós munkát, ezt az évet szeretné a zenének szentelni. A számtalan koncert mellett új dalokkal is készülének Széki Attila Curtis-szel, akivel ugyanolyan mély barátságot ápolnak, mint a drogbotrány előtt.

 • Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29-e az a dátum, amely négyévente csak egyszer van, így az ezen a napon szülöttek is csak négyévente ünneplik születésnapjukat. Világszinten közel ötmillióan vannak ők, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin is, aki a Lokálnak arról mesélt: hogyan is ünnepli ő a születésnapjait.

 • Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  A kormány mindenkit nyomatékosan arra kér, hogy ne utazzon koronavírus által fertőzött területre. Közben kiderült, hogy a tenerifei karanténszállodában két idős és egy kisgyerekes család ragadt, a Lombardiában rekedt kamionsofőr jól van, a Japánban rekedt Diamond Princess óceánjárót pedig elhagyhatta a tünetmentes két magyar.