2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Egyéb IV.kerület

Gátépítés miatt nem kötnek ki a hajók

Budapest, 2012. május 30. A Lánchíd hajó érkezik a Boráros téri hajóállomáshoz. Várhatóan július 1-jéig megkapja a három új fővárosi dunai kikötő a használatbavételi engedélyt, és elindulhat a BKV menetrendszerű új hajójárata a Rákóczi híd és Újpest között. A felújított hajók 20 percenként közlekednek majd csúcsidőben, és a BKV-bérlet, illetve a 24 órás BKV-jegy érvényes lesz rájuk. MTI Fotó: Máthé Zoltán

(MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Gátépítés miatt nem érinti a Népfürdő utca (Árpád híd) kikötőt október 26-ig a D11-es, a D12-es és a D13-as hajójárat. A kikötő lezárásával egy időben a menetrend is változik – írja a BKK. A  Jászai Mari térről induló vagy oda érkező északi irányú, azaz Rómaifürdő vagy Újpest, Árpád út kiindulási, illetve célállomású járatok nem közlekednek, ha a vízállás a Jászai Mari térnél nem teszi lehetővé a kikötést.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.