2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb IV.kerület

Gyógyulj, Törő!

Törőcsik András Futsal

Törőcsik Andrásnak tavaly óta két agyműtétje volt

Az Újpest legendás futballistája, Törőcsik András tavaly március óta két agyműtéten esett át, azóta lábadozik. Több intézményben, kórházakban és szanatóriumokban is megfordult az egykori válogatott csatár. Támogatására összefogtak a barátok és a tisztelők.

– Az elmúlt másfél esztendőben a család és az UTE Baráti Kör rendkívül sokat tett azért, hogy Törőcsik András egészségi állapota mielőbb javulást mutasson. Ez szerencsére meg is történt, ami a rengeteg biztatásnak és támogatásnak köszönhető, amelyeket barátoktól, ismerősöktől és ismeretlenektől kaptunk – tájékoztatott Törőcsik Éva, a legenda testvére.


– András lassan, de fokozatosan javul, így mostanra eljutottunk odáig, hogy gyógykezelésének folytatásához már nincs szükség anyagi segítségre, ezért arra kérünk mindenkit, ebből a célból már ne küldjön anyagi támogatást! Öröm számunkra, hogy egy fontos ügy kapcsán ilyen hatalmas összefogás jött létre. Köszönjük szépen András nevében is, hogy ennyire sokan szurkoltak érte, természetesen a továbbiakban is időről időre tájékoztatást adunk az állapotáról.

A lila-fehérek ikonja május 1-jén ünnepelte 60. születésnapját. Két évvel ezelőtt, az 58.-on barátai és tisztelői köszöntötték, meglepetés bulival. Molnár Attila sportújságíró volt a főszervező.

– Az 58. születésnapján megvendégeltük Andrást és párját ebédre – mesélte a Lokálnak. – Nehezen járt, csak mormogott a bajsza alatt. Aztán néhány ital után feloldódott és a nyelve is megeredt. Egész jó kedve lett. Jelenleg, ahol ápolják, úgy tudom, egészségesen él, de közeli forrásokból úgy értesültem, hogy a teljes felépülésre, hazatérésre kevés remény van. Remélem, sikerül neki.

Kapcsolódó Cikkek