EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Extra

Győrfi Pál: Minden perc ajándék!

GYP3Az Országos Mentőszolgálat szóvivője soha nem tervezgette, hogy megnősül, és nagy családja lesz. Ehhez képest Győrfi Pál négy gyermek büszke édesapja.

– Szingliként is kifejezetten jól éreztem magam, de megismerkedtem Dani – a legnagyobb csemetém – anyukájával és ajándéknak tekintettem, hogy a fiam megszületett. Aztán összejöttem Adriennel, aki három csodálatos gyerekkel ajándékozott meg  – mesélte Győrfi Pál, akinek kevés szabadideje van, éppen ezért minden Ádámmal, Alizzal és Lillával töltött perc ajándék számára. Amikor végre  sikerül szabadságra mennie, szívesen mozdulnak ki a városból olyan helyre, ahol a gyerekek jól érzik magukat.


– Szeretem a friss erdei levegőt, szeretek sportolni és arra nevelem a gyerekeimet is, hogy a mozgás központi szerepet játsszon az életükben. Idén egy afrikai hangulatú hotelbe utaztunk, Felsőtárkányba – árulta el Győrfi Pál. – Az, hogy a szálloda a Bükkben található és mellette még egy igazi rejtélypark is elterül, nagyon felkeltette a gyerekeim érdeklődését. Lilla most kerül  mini csoportba, Aliz középsős, Ádi pedig jövőre már iskolába megy.

GYP5

Gyermekei anyukájával, Adriennel, néha kettesben is kikapcsolódnak

Győrfi Pál kisfia imádja a focit, Alíz a csajos dolgok iránt érdeklődik, Lilla pedig igazi kis felfedező, aki nem fél semmitől. A szálloda nagy barlangmedencéjében és a dzsungel játszóházban úgy sétált végig a kötél létrán és csúszdán, mintha mindig ezt tette volna.


– Mindent szakmámhoz híven, azonnal biztonsági szempontból közelítek meg. Ebben a hotelben nem volt olyan helyiség, ahová ne mertem volna beengedni a gyerekeimet. Lilla nagy meglepetés volt a számunkra, nem gondoltam, hogy alig kétévesen, mindenféle segítség nélkül mászik a játszóház kötelein – büszkélkedett az apuka. Csak Bizsuval,  az óriás szurikátával nem barátkozott meg, viszont Boubou nagy kedvence lett, aki még dobolni is megtanította.

Kapcsolódó Cikkek