EUR: 366,08 Ft
CHF: 346,06 Ft
2020. április 04., szombat
Izidor

Extra

Győrfi Pál: Nem akartam családapa lenni

Hazánk legismertebb mentőszóvivője sokáig az agglegények gondtalan életét élte és álmában sem gondolta volna, hogy egy nap sokgyerekes családapává válik. Korábban csak a karrierje érdekelte, ám amióta megismerte feleségét, Adriennt, száznyolcvan fokos fordulatot vett az élete…

– Igazából soha nem akartam gyerekeket és családot, csak a munkám szerelmese voltam. Most azonban már el sem tudom képzelni az életem a családom nélkül. Amióta gyerekeim vannak, úgy érzem, mintha egy új dimenzióba léptem volna – mesélte a négygyermekes apuka.


Hírességek gondolkodtató kupája, IQPA Győrfi Pál ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Győrfi legkisebb gyermeke, Lilla kihagyta a játékot, mivel gyerekzsúrra kapott meghívást

Bár igyekszik kivenni a részét a napi teendőkből, feleségére hárul a legtöbb feladat. A nap nagy részét ugyanis ő tölti a hatéves Ádámmal, a négyéves Alizzal és a kétéves Lillával, míg első kapcsolatából született fia, Dani már 18 éves. – Nekem az alapvető életfeltételek biztosítása az elsődleges feladatom. Ettől függetlenül nem húzom ki magam a gyereknevelés alól, sőt van, ami kifejezetten az én feladatom. Reggel én kelek először, így a feleségem még alhat, amíg „összerakom” és megreggeliztetem a gyerekeket. Hat-hét körül hazaérek, utána fürdetek, vacsoráztatok és altatok.  Ha nem lenne családom, munka után azonnal lefeküdnék a tévé elé és magamhoz vennék valami harapnivalót, mert fizikailag és lelkileg is elfáradok estére. Amióta családom van, ezt a lazaságot nem engedhetem meg magamnak. Amíg a legkisebb nem lesz hat-hét éves, a láblógatásról csak álmodozhatunk – mesélte nevetve Győrfi.

Három kisgyerekkel nem a legegyszerűbbek a mindennapok, pláne egy-egy családi program megszervezése, ezért is örültek a Magic Day meghívásának, ahol több gondolkodtató játékot próbáltak ki.


Hírességek gondolkodtató kupája, IQPA Győrfi Pál ( Fotó_ Sáfár Tibor)

A mentős szóvivőt teljesen megváltoztatta az apaság

– Mi a meleg, megengedő szülőtípushoz tartozunk, sok szeretetet adunk a gyerekeinknek, de nehezen tudjuk fegyelmezni és korlátozni őket. Ilyenkor egy-egy elgondolkodtató társasjáték nagyon jól jön, mivel egyrészt együtt vagyunk, másrészt segíti a koncentrációjukat, szabálykövetésüket.

Kapcsolódó Cikkek