EUR: 321,95 Ft
CHF: 275,29 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb

Hajón bizonyíthatnak a tehetségek

A38_total01Négy híján ötszáz zenekar és előadó jelentkezett a Talentométer könnyűzenei tehetségkutatóra, amit idén ötödszörre rendez meg a Szerencsejáték Zrt. a budapesti A38 Hajón. A nevezés október 11-én zárult a talentometer.hu honlapon. Ugyanakkor zárult a közönségszavazás is: több mint 23 ezer voks érkezett. A közönség műfajonként egy-egy előadót juttatott tovább (Pop/Rock kategóriában: The Stickfigures, Metál: What On Earth, Világzene/Népzene: KungoVaga, HipHop/Reggae: Trzone, Dzsessz/Kísérleti: Vár Be Q). A többi továbbjutó a szakmai zsűrik döntésétől függ. A zsűri és a közönség tehát ötven fellépőt enged tovább − ők ötvenen mutatkozhatnak be október−novemberben hétről hétre az A38 Hajón, hogy aztán a legjobb tíz december 13-án csaphasson össze egy monumentális koncerten, hogy kiderüljön, kik nyerik az értékes díjakat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.