EUR: 339,34 Ft
CHF: 318,79 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb

Hajón bizonyíthatnak a tehetségek

A38_total01Négy híján ötszáz zenekar és előadó jelentkezett a Talentométer könnyűzenei tehetségkutatóra, amit idén ötödszörre rendez meg a Szerencsejáték Zrt. a budapesti A38 Hajón. A nevezés október 11-én zárult a talentometer.hu honlapon. Ugyanakkor zárult a közönségszavazás is: több mint 23 ezer voks érkezett. A közönség műfajonként egy-egy előadót juttatott tovább (Pop/Rock kategóriában: The Stickfigures, Metál: What On Earth, Világzene/Népzene: KungoVaga, HipHop/Reggae: Trzone, Dzsessz/Kísérleti: Vár Be Q). A többi továbbjutó a szakmai zsűrik döntésétől függ. A zsűri és a közönség tehát ötven fellépőt enged tovább − ők ötvenen mutatkozhatnak be október−novemberben hétről hétre az A38 Hajón, hogy aztán a legjobb tíz december 13-án csaphasson össze egy monumentális koncerten, hogy kiderüljön, kik nyerik az értékes díjakat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.