EUR: 339,86 Ft
CHF: 319,78 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Extra

Halgassa meg az új James Bond betétdalt!

Megjelent a Grammy-díjas Sam Smith Bond-dalának videoklipje.

Az énekes néhány napja került a brit poplisták élére a 007 Spectre – A Fantom visszatér című James Bond-film főcímdalával. A Writing On The Wall című számhoz készült videoklipen a produkció főszerepét alakító Daniel Craig, valamint a “Bond-lányokat” játszó Monica Bellucci és Lea Seydoux is látható.

A 23 éves Smith ötven éve az első brit férfi énekes, akire egy Bond-film fő témáját rábízták. 1965-ben Tom Jones adta elő a James Bond: Tűzgolyó című epizód főcímdalát. Smith egy másik Grammy-díjassal, Jimmy Napesszel szerezte a Writing On The Wall című dalt.

A Sam Mendes rendezésében forgatott 007 Spectre – A Fantom visszatér november 5-től látható a magyar mozikban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka idén már nem vállal több televíziós munkát, ezt az évet szeretné a zenének szentelni. A számtalan koncert mellett új dalokkal is készülének Széki Attila Curtis-szel, akivel ugyanolyan mély barátságot ápolnak, mint a drogbotrány előtt.

 • Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29-e az a dátum, amely négyévente csak egyszer van, így az ezen a napon szülöttek is csak négyévente ünneplik születésnapjukat. Világszinten közel ötmillióan vannak ők, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin is, aki a Lokálnak arról mesélt: hogyan is ünnepli ő a születésnapjait.

 • Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  A kormány mindenkit nyomatékosan arra kér, hogy ne utazzon koronavírus által fertőzött területre. Közben kiderült, hogy a tenerifei karanténszállodában két idős és egy kisgyerekes család ragadt, a Lombardiában rekedt kamionsofőr jól van, a Japánban rekedt Diamond Princess óceánjárót pedig elhagyhatta a tünetmentes két magyar.