EUR: 352,25 Ft
CHF: 333,14 Ft
2020. április 10., péntek
Zsolt

Extra

Havas Henrik: Sosem engedem nyerni az unokáimat a játékban

Ki gondolná, hogy a Sztárban sztár legújabb zsűritagja, a kendőzetlen szókimondásáról és pikírt megjegyzéseiről ismert Havas Henrik valójában nagyon is érzékeny szívű nagypapa, akinek unokái egy perc alatt képesek meglágyítani a szívét? Persze nem tagadja, nem tartozik a kényeztető, unokákat ajnározó nagyszülők közé…

Havas Henrik,  TV2 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Havas Henrik (Fotó: Máté Krisztián)

Izgalmas időszak vár Havas Henrikre. Az ismert tévés ugyanis zsűritagként mutatkozott be a Tv2 szórakoztató műsorában, a Sztárban sztárban.


− Zsűritag még nem voltam − kezdte a Lokálnak Havas Henrik. − Amit még nem csináltam, azt általában előbb-utóbb kipróbálom. Persze azért akad kivétel, például a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorba vagy a Nagy duettbe nem mentem el. Olyat ugyanis nem vállalok, ami nem áll jól. Nincs hangom, ezért engem nem hallanak majd énekelni. Egyébként a Sztárban sztár volt az egyetlen műsor, amit eddig is néztem − mondta a tévés, aki azt is elmesélte, hogy unokája, Zsófi is követni fogja a műsort Spanyolországból.

Havas Henrik,  TV2 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

Havas Henrik (Fotó: Máté Krisztián)

− Nagyon szereti, most is nézni fogja, és minden adás után felhív, hogy elmondja, mi volt a baj. Az, hogy jó lehet, eszébe sem jut. A hibákat azonnal kiszúrja. Spanyolországban élnek, de lehet, hogy a döntőre hazajön. Még az is előfordulhat, hogy most először száll egyedül repülőre. Novemberben lesz 11 éves, de sokkal érettebb a koránál, és magasabb az IQ-ja, mint az enyém. A teszten, amit kitöltött − pedig ilyen fiatalon nem is lehetett volna − 125-es IQ-t állapítottak meg, míg az enyém csak 115. Valóságos zseni. Azóta ezzel húz, azt mondja, hogy a családban mi vagyunk a legokosabbak, de borzasztó a modorunk − nevetett Havas, akit arról is kérdeztünk, hogy milyen nagyszülőnek tartja magát.


− Nem vagyok engedékeny nagypapa. Utálom, amikor lógnak a számítógépen vagy ha reggeli után lusták elindulni valahova. Nem engedem őket nyerni sem, ha játszunk, ezzel együtt is jól elvagyunk. Ha nekiállunk bridzselni, az anyjuk azonnal mondja, hogy ne vesszünk össze. A szívemet azonban már csak Peti képes teljesen ellágyítani. Most lesz hatéves, hamarosan iskolába megy. Ő még baba nekem. Három lányunoka után született, sejtheti, hogy a lányokat már untam. Na jó, nem tagadom, mindegyiket nagyon szeretem és belül elolvadok, ha rájuk nézek!

„Majka igazi proligyerek”

Nem is ő lenne, ha nem véleményezte volna már a műsor indulása előtt a zsűritársait.

− Amikor olvastam, hogy nem lesz Hajós, biztos voltam benne, hogy megkeresnek. Azért az ország nem áll olyan jól őszülő hajú értelmiségiekben, hogy ne engem hívjanak. A többi zsűritagról is megvan a véleményem: Majkát kedvelem, egy igazi Borsod megyei proligyerek, akinek még humora is van, talpraesett és intelligens. Claudiával mindig jó volt együtt dolgozni, nagyon örül nekem, és én is neki. Bereczkit nem ismerem, de szereplőként nagyon tetszett, például amikor Mick Jaggert alakította − mesélte.

Kapcsolódó Cikkek