EUR: 338,07 Ft
CHF: 318,49 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb IV.kerület

Hiányolja a légdeszkát Wintermantel Zsolt

A polgármestert is elkapta a Vissza a jövőbe-láz. Múlt héten közösségi oldalán elárulta: egyik kedvence a trilógia, annak is a második része, és ő is összeszámolta, mi valósult meg az elképzelt 2015. október 21-éhez képest.

vissza a jovobe„Videotelefon? Pipa. 3D-s mozi? Pipa. Repülő autó? Már majdnem pipa. Időjárás-szabályozás? Alakul. Légdeszka? Hát az sajnos még nincs. Önbefűző cipő? Homályos célozgatások a mára időzített bemutatóra, de azon kívül csak egy külsőleg azonos replika 2011-ből. És hát azt a pizzakészítő szerkentyűt is feltalálhatná már valaki” − sorolta Wintermantel Zsolt.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.