EUR: 337,71 Ft
CHF: 317,98 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XVII.kerület

Hozzánk is elért a Kutatók Éjszakája

Piláth Károly önkormányzati képviselő, országosan is elismert fizikus szórakoztatta és lepte meg az érdeklődőket az idei Kutatók Éjszakáján. A programsorozat kerületi rendezvényét a Maros moziban tartották, ahol a fizikus sorra mutatta be érdekesebbnél érdekesebb kísérleteit. A tervek szerint jövőre egy vegyész is tiszteletét teszi Rákosmentén.

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA 2015 dr. Piláth Károly fizikatanár mutatja be újabb kedvenc kísérleteit Maros mozi ( Fotó_ Sáfár Tibor)

( Fotó_ Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

 • Elbúcsúztak a katonák

  Elbúcsúztak a katonák

  -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.