EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Iszak Esztit elkapta egy hatalmas kígyó!

Izgő-mozgó makik, hatalmas elefántok, színes papagájok és egy 30 kilós óriáskígyó… Iszak Esztinek sikerült mindegyik állattal közelebbről megismerkednie. A csinos műsorvezető a Nyíregyházi Állatparkban teljesítette a Telenor Kihívását, és bevallotta, nem hitte volna, hogy ennyire bevállalós lesz.

Erdei Zsolt egy különleges kalandra buzdította Iszak Esztit a Telenor hónapok óta tartó nagyszabású kihívássorozatában. A műsorvezetőnek – aki elsőre kicsit megijedt a feladattól – egy nem mindennapi állatkerti küldetést kellett teljesítenie.


eszti_kigyo

„Bevallom nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fogom érezni magam a kihívás során. Magamtól még a makik közé sem mentem volna be szívesen, de utólag nagyon örülök, hogy bevállaltam, mert óriási élmény volt” – lelkendezett Eszti, akit az állatkert munkatársai több különleges állattal is „összehoztak”.

„Sosem jártam még ebben az állatkertben, ezért először le kellett töltenem a park térképét, hogy mindenhová odataláljak, hiszen hatalmas területen helyezkedik el. Az első állomáson a gyűrűsfarkú makikat kellett megetetnem egy kis csemegével. Hihetetlen élmény volt, ahogy a kis makik a puha tappancsaikkal rajtam mászkáltak – azt hiszem ez volt a nap fénypontja. Aztán két papagájjal is megismerkedtem: először nagyon féltem attól, hogy egészen közel tartsam őket az arcomhoz, mert hatalmas csőrük van, de végül ez a feladat sem okozott problémát. Igaz, a kezemen ott maradtak az éles karmok nyomai, de olyan jó élmény volt fogni őket, hogy ezzel nem is törődtem. Az elefántok pedig nagyon édesek voltak, az ormányukkal úgy fogták meg a tenyeremet, mintha az a kezük lenne” – mesélte élményeit Eszti, aki azt is bevallotta, az óriáskígyónál igazán inába szállt a bátorsága. „A nyakamba tettek egy 30 kilós kígyót, és kicsit rám is ijesztettek, hogy olyan sok kis állat mászkált már rajtam, hogy előfordulhat, engem is zsákmánynak néz majd. Végül azonban nagyon büszke voltam magamra, mert legyőztem a félelmet és maradéktalanul teljesítettem a küldetést. Még egy közös szelfit is lőttem a hatalmas hüllővel, amit azonnal el is küldtem a barátaimnak, mert nem hitték volna el!” – tette hozzá nevetve Eszti, aki egy ideje szándékosan keresi a kihívásokat.


„Régen nagyon tartottam mindentől, de egy ideje túlléptem ezen, és kifejezetten keresem az izgalmas, kalandos szituációkat. Pár éve szilveszterkor megfogadtam, hogy szeretnék elutazni minél több helyre és a lehető legtöbb dolgot kipróbálni. Rájöttem, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy féljek, és megpróbálok minél több élményt beletölteni az évekbe. Persze előfordul, hogy az utolsó pillanatban megfutamodom, de mostanában egyre kevesebbszer” – jelentette ki a VIVA csinos műsorvezetője, akinek legutóbbi kalandjáról videó is készült.

eszti_makik3

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.