EUR: 337,20 Ft
CHF: 317,83 Ft
2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Extra

Játékon nyerte nászútját Csilla

A TV2 Az 50 milliós játszma szerda esti játékosa igazán tapasztalt a televíziós vetélkedők terén, ugyanis az elmúlt 20 évben számos műsorban és csatornán megfordult már G. Csilla. Az egyik fegyveres szervnél dolgozó édesanya legjobb barátnőjével állt össze, hogy szerencséjükkel és tudásukkal megnyerjék a vetélkedő főnyereményét.

ruff-3925– Orosz tagozatos középiskolába jártam és jó tanuló voltam, de nem kiemelkedő. A mindennapokban szeretek utánanézni annak ami érdekel, illetve keresztrejtvénnyel tartom karban magam. Sok játékban szerepeltem és rengeteg mindent sikerült nyernem már, többek között még a régi Szerencsekerékben a spanyolországi nászutamat – mesélte Csilla, aki a szintén TV2-es Shopping Királynők-ből is ismerős lehet a nézőknek.


Csilla elmondása szerint, nagyon tetszik neki a műsor formátuma, mivel látszólag egyszerűnek tűnik, de mégis vannak olyan elsőre szimplának tűnő feladatok, melyeken azért sokat kellett gondolkodni. A másik vonzó tényező Liptai Claudia személye volt számára. Bár a műsorvezetőnő nem segíthetett neki, de igazán jó volt vele játszani – emlékezett vissza az édesanya, akinek otthon nagylánya is szurkolt.

ruff-3949– A 17 éves lányom médiatagozatos iskolába jár. Ő is érdeklődő típus, de nem tudom, hogy egy nap ő is a „nyomdokaimba” lépne-e. Most abban a korban van, amikor első hallásra nagyon ciki, ha az édesanyja elmegy a tévébe szerepelni – főleg ha esetleg nem sikerül a játék – de utána rendszerint mindig nagyon büszke rám – mesélte Csilla.

Kapcsolódó Cikkek