2018. július 16., hétfő
Valter

Extra

Keresztény Tamás apja nyomdokaiba lépett

Az ifjú színész-zenész világéletében a zene bűvkörében élt, ugyanis édesapja, a tavaly elhunyt Keresztény Béla, a Szélkiáltó együttes énekes-gitárosa születésétől fogva fejlesztette fia zenei tehetségét.

– Amint valaki belépett hozzánk, azonnal hallhatta, hogy nálunk folyamatosan szól a zene. Tőle kaptam az első gitáromat, ami végül elindított a zenei pályán. Később, a középiskolában több bandában is játszottam, majd az egyetemi éveim alatt alapítottuk meg a Bánfalvi Eszter kvartettet, akikkel már öt éve játszom együtt – mesélte Tamás.


2X0A7007

Első szerepét a gimnáziumban alakította: Hamletként állt a diákszínpadon. Azóta töretlenül halad előre a karrierje, és olyan extrém szerepeket alakít, mint a Hair lázadó hippije vagy a Száll a kakukk fészkére elmegyógyintézeti ápoltja. Bár nem volt „rossz gyerek”, azért neki is voltak izgalmas kalandjai.

– Egyszer az iskolában kinyitottuk egy poroltót, és nem sikerült elzárnunk, szóval a fél épület fehér lett. De gyártottunk sósavbombát is, amit az udvaron akartunk felrobbantani, de végül nem sikerült – mesélte.

Miben láthatjuk?

Száll a kakukk fészkére – Belvárosi Színház

Hair – Belvárosi Színház

I. Erzsébet – Szkéné Színház

Kapcsolódó Cikkek

 • Alexis, a tökéletes szépség

  Alexis, a tökéletes szépség

  Hibátlan – talán ez az a szó, ami eszünkbe jut, ha Alexis Ren fotóit nézzük. A 21 éves amerikai modell az elsők között robbant be az Instagram-hírességek közé.

 • Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Sting felesége, Trudie Styler nemrég rendezte meg Freak Show című legújabb filmjét, amely az iskolai bántalmazásról szól. Kiderült, hogy a sztáranyukának van személyes érintettsége, a népszerű zenésszel közös gyermekei ugyanis nem mindennapi kínokat éltek át az iskolában, többek között azért, mert a szüleik híresek.

 • Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Nemrég ünnepelte 72. születésnapját Sylvester Stallone. A Rocky és a Rambo sztárja láthatóan nagyon boldog harmadik felesége, Jennifer Flavin mellett, akivel több mint 20 éve élnek nagy egyetértésben.