EUR: 336,93 Ft
CHF: 317,20 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XIX.kerület

Készül a kormányablak

Kormányablak lesz a Városház téri okmányirodából, ahol a megszokott okmányügyek mellett szinte bármilyen állami, közigazgatási ügyintézésre lehetőségünk nyílik. A tervek szerint év végéig megnyílik a mostaninál lényegesen szélesebb körű szolgáltatásokat kínáló integrált kormányzati ügyfélszolgálat. Kulturált környezetben, egy helyen intézhetők majd az okmányügyek mellett például a taj-kártyával, az aktív korúak ellátásával vagy más támogatásokkal kapcsolatos ügyek is; összesen 425 ügytípus intézhető majd Kispesten, köztük olyanok is, amelyekért eddig messzire kellett utazni.

Előreláthatólag év végéig átadják a teljesen akadálymentesen megközelíthető kispesti kormányablakot, ahol XXI. századi színvonalú új berendezés várja majd az ügyfeleket. Az átalakítás alatt − szeptember 28-tól várhatóan novemberig − az ügyintézés szünetel a kispesti okmányirodában, ez idő alatt bármelyik budapesti kormányablak vagy okmányiroda várja a kispesti ügyfeleket.

A kormányhivatal felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy a lakcímváltozási ügyek, az egyéni vállalkozói ügyintézés, az elkészült okmányok kiadása, az ügyfélszolgálat, valamint az egyes jármű-igazgatási ügyek intézése továbbra is a kispesti Városház tér 18−20. alatt zajlik, csak a B épület helyett a Kossuth Lajos utca felől megközelíthető C épületben.


Ügyfélfogadási rend:

Hétfő: 8.00–18.00

Kedd: 8.00–16.30

Szerda: 8.00–16.30

Csütörtök: 8.00–16.30

Péntek: 8.00–12.00

Kaposvár, 2015. január 30. Ügyintézők okmányokat állítanak ki a Somogy Megyei Kormányhivatalban megnyíló új kormányablak átadásán Kaposváron 2015. január 30-án. A kaposvárival együtt 26 új kormányablak nyílt meg ezen a napon, így az országban összesen száz kormányablakban intézhetik ügyeiket az állampolgárok. MTI Fotó: Varga György

(MTI Fotó: Varga György)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.