2020. február 26., szerda
Géza

Egyéb

Kisó: Minden héten lottózom, várom a nagy nyereményt!

kiso1Nagyon szerencsésnek tartja magát, mert boldog az élete és szerető családban nőtt fel. Minden héten lottózik és várja az igazán nagy nyereményt − a SzerencseSzombat műsorvezetőjével, Kiss Orsival beszélgettünk. 

− Tényleg nagyon szerencsés embernek tartom magam − kezdte a Lokálnak Kiss Orsi, a Class FM és a SzerencseSzombat népszerű műsorvezetője.


− Ha csak a főbb állomásokat veszem az életemben: anno egy barátnőm jelentkezett a nevemben castingra a legnagyobb magyar zenetévéhez. Szerencse is kellett ahhoz, hogy a 895 jelentkező közül a kiválasztottak közé kerültem. A rádiózás alapjait ugyan megtanultam az egyetemen, de nem igazán volt gyakorlatom. A Class FM indulásánál mégis esélyt kaptam a vezetőségtől – nagyon büszke vagyok, hogy azóta is a piacvezető rádiónál dolgozom. A SzerencseSzombatnál egész castingsorozat volt, már lemondtam a műsorról, amikor jött a telefonhívás a jó hírrel. Kiugrottam a bőrömből!

kisoSzerencsés vagyok, mert boldog, szerető családban nőttem fel, a szüleim idén ünnepelték a 40. házassági évfordulójukat. Van egy nővérem és egy unokaöcsém. Gyepes-Póth Diána, az egykori műkorcsolyázónő 27 éve a legjobb barátnőm. Egészséges vagyok, sportedzőként másoknak segítek a fogyásban, alakformálásban. Soroljam még? Tudnám − nevetett Orsi, aki hisz a szerencse erejében.


− Bátraké a szerencse − ez maximálisan igaz. Továbbá hiszek a pozitív gondolkodásban. Egyébként minden héten lottózom, több szelvénnyel. Nincsenek fix számaim. Édesapám játszik majdnem 40 éve ugyanazokkal a számokkal, rettegünk is, nehogy egyszer elfelejtsük feladni a szelvényét. Nemrég hármasom volt, közel 28 ezer forintot nyertem. Telefonon keresztül játszom, így nem kell figyelnem a számokat, automatikusan jön az sms, hogy mekkora összeget nyertem. Azt várom, hogy egyszer a következő üzenetet kapjam: Nagy nyeremény. Milliós nagyságrendnél nem pontos összeget küldenek, hanem ezt a két szót! Akkor fog nagyot dobbanni a szívem!

Kapcsolódó Cikkek