2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Letartóztatták a Buffy, a vámpírok réme sztárját

Barátnője bántalmazása miatt letartóztatták Nicholas Brendont, a Buffy, a vámpírok réme sztárját csütörtökön Saratoga Springsben – közölte a helyi rendőrség.

A 44 éves tévésztárt a hatóságok rablással és fojtogatással is vádolják. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi barátnője szerdán este ment el Brendonhoz, és közölte vele, hogy elhagyja, ám a színész elvette az autókulcsát, kidobta a telefonját, amin segítséget akart hívni, és fojtogatni kezdte.


A rendőrség megérkezésekor Brendon már nem tartózkodott a szállodában, ahol lakott, attól pár háztömbnyire kapták el. Az utóbbi időben gyakran gyűlt meg a baja a rendőrséggel, többek között ittasan elkövetett garázdaság miatt.

Ezúttal is fogyasztott alkoholt, de az még nem derült ki, hogy vajon amiatt vesztette-e el a fejét, és vetemedett barátnője bántalmazására.

Letartóztatása után még csütörtökön szabadon engedték 20 ezer dollár óvadék fejében.

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.