EUR: 337,97 Ft
CHF: 318,21 Ft
2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Extra

Leukémiás gyermekekről forgat dokumentumfilmet Penélope Cruz

Leukémiás gyermekekről forgat dokumentumfilmet Penélope Cruz, aki emlőrákos nőt alakít legújabb, Ma Ma című játékfilmjében.

“Az a célom, hogy felhívjam a figyelmet erre a betegségre” – mondta a 41 éves színésznő csütörtöki madridi sajtótájékoztatóján.


A dokumentumfilm – az első, amelyet Penélope Cruz rendez – több, leukémiában szenvedő gyermek, szüleik és orvosaik történetét meséli el.

“Rövidesen találkozom a gyerekekkel. Néhányan legyőzték a betegséget, mások dolgoznak rajta. Én csak megfigyelő leszek, ők mesélik el a világnak, mi történik velük” – mondta a színésznő.

“Természetesen nehéz lesz, mert sok olyan gyermekkel szeretnék foglalkozni, aki ezzel a betegséggel harcol. Olyan gyerekekkel, akik megosztják velem a borzalmat, és akik életben maradtak” – mondta a színésznő, akinek Javier Bardem színésztől két gyermeke van.

Penélope Cruz reményét fejezte ki, hogy a dokumentumfilm révén több figyelmet kapnak a leukémiával foglalkozó kutatások.

“Mindaz, amivel segíteni lehet a gyermekeken, legyen az bármilyen apróság is, boldoggá tesz engem” – tette hozzá a színésznő.

Kapcsolódó Cikkek