2018. július 16., hétfő
Valter

Extra

Lola merész stílusváltása

A néhány éve még szende kislányként tündöklő 27 éves énekesnő a rajongói szeme előtt vált érett, szexi, dögös dívává az elmúlt évek során. A hamarosan megjelenő új dalaihoz a közelmúltban készítettek pár pikáns képet az énekesnőről, amelyeken csupán egy átlátszó kabát takarja falatnyi bikinijét. Az új stílushoz új kollégák is kellettek, mint például Balanyai Szilárd, a Quimby zenekar oszlopos tagja vagy a unique-os Kovacsics Ádám.

DSC_5297− Megtiszteltetés számomra, hogy ilyen zeneszerzőkkel dolgozhatom együtt, akik hisznek bennem. Olyan alkotómunka folyik jelenleg, amire mindig is vágytam. Aprólékosan készülnek a dalok, izgalmas köntöst kapnak, ami tőlem mindenképpen új lesz. Alig várom, hogy bemutassuk a végeredményt − mondta a szexi sztár.

Kapcsolódó Cikkek

 • Alexis, a tökéletes szépség

  Alexis, a tökéletes szépség

  Hibátlan – talán ez az a szó, ami eszünkbe jut, ha Alexis Ren fotóit nézzük. A 21 éves amerikai modell az elsők között robbant be az Instagram-hírességek közé.

 • Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Sting felesége, Trudie Styler nemrég rendezte meg Freak Show című legújabb filmjét, amely az iskolai bántalmazásról szól. Kiderült, hogy a sztáranyukának van személyes érintettsége, a népszerű zenésszel közös gyermekei ugyanis nem mindennapi kínokat éltek át az iskolában, többek között azért, mert a szüleik híresek.

 • Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Nemrég ünnepelte 72. születésnapját Sylvester Stallone. A Rocky és a Rambo sztárja láthatóan nagyon boldog harmadik felesége, Jennifer Flavin mellett, akivel több mint 20 éve élnek nagy egyetértésben.