2020. február 17., hétfő
Donát

Extra

Megfiatalodtak Balázs Klári mellei

Az énekesnő mindig is kényesen odafigyelt a megjelenésére, bár sokak szerint a plasztikai sebészek állhatatos munkájával tartja magát fiatalon, mindez idáig csupán egy szemhéjkorrekciót vallott be. Azonban a közelmúltban kénytelen volt kebleit egy kozmetikai beavatkozás alá vetni, ugyanis  a testén kialakult kinövésék és a felelőtlen nyári napozás következményeként a melle felső része nem volt számára esztétikus. A kozmetikus végzettséggel rendelkező Klárika azonnal bőrgyógyász segítségét kérte, hogy dekoltázsát megfiatalítsa saját maga és szeretett férje, Korda György legnagyobb örömére.

balazs_klari_dekoltazs_kezeles

Balázs Klári és dr. Kriston Renáta

– Nagyon zavartak a nyakamon lévő fibrómák, mert ápolatlannak éreztem magam miattuk, és a nyakláncaim is rendszeresen beleakadtak. Óvatlan voltam, nagyon megégett a nyakam, a vállam és a dekoltázsom, ami rettenetesen fájt és csúnya volt. Bőrgyógyász szakorvosom, akinek mikrofókuszált ultrahangos kezelés (HIFU eljárás) segítségével sikerült újraépíteni és feszesíteni a bőrömet az égett területeken.  Ennek köszönhetően a kullancshoz hasonló, bőrömön szétszóródott fibrómák teljesen felszívódtak – lelkendezett az énekeső. 


Kapcsolódó Cikkek

  • Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőket rendeznek A Dal 2020 műsorsorozatban. A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

  • Hatalmas siker a premieren

    Hatalmas siker a premieren

    Ki gondolta volna még 1973-ban, amikor először vitték színpadra Adamis Anna és Presser Gábor szerzők művét, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical előadást, hogy 2020-ban is szűnni nem akaró tapssal fogják ünnepelni ezeket a kiváló, korszakokon is átívelő, közkedvelt dalokat?