EUR: 335,54 Ft
CHF: 315,96 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Egyéb XVIII.kerület

Megtört a jég

Megszerezte első bajnoki győzelmét a PLER-Budapest kézilabdacsapata. Hét elbukott bajnokit követően az élvonal utolsó helyén álló együttes 31–30-ra legyőzte a Vácot, begyűjtve első pontjait. A találkozót megtekintette a Veszprémtől nemrég távozott szakember, Carlos Ortega, aki a Lokálnak elárulta, ismerős számára az érzés, amit a fővárosiakkal most átélt.

Carlos Ortega kíváncsi volt a PLER-Budapestre (fotó:Tóth Noémi)

Carlos Ortega kíváncsi volt a PLER-Budapestre (Fotó: Tóth Noémi)

– Emlékszem, edzőként az első évemben elvesztettük az első hat mérkőzésünket – tekintett vissza karrierje elejére az edző. – Akkor is magabiztosnak kell mutatkozni és pozitívan állni a feladathoz. Voltak nagyon kemény pillanataink, és nálunk is volt, hogy minimális vereséget szenvedtünk. Most a PLER is megnyerte az első bajnokiját, új úton indulhatnak el. Hiszem, hogy minden megfordulhat. Amíg ugyanis sorra kikapsz, mindent borúsnak látsz, de amint győzöl, már látszik a fény az alagút végén. Nagyon sok a fiatal tehetség a csapatnál, sok játékpercre van szükségük, hogy igazán jó játékosok legyenek.


(fotó: Tóth Noémi)

Leimeter Csaba szárnyalt (Fotó: Tóth Noémi)

A PLER legközelebb október 17-én, Balmazújvárosban lép pályára, majd 21-én kupameccsen fogadja a Komlót.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.