EUR: 326,99 Ft
CHF: 291,13 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Egyéb XIV.kerület

Milánó odavan a Magyarországról érkezett műremekekért

epül a tarlat_1

Megérkeztek a remekművek Milánóba

Útra keltek az átmenetileg bezárt Szépművészeti Múzeum műkincsei a felújítás idejére. Most négyszáz év festészetének 80 alkotása képviseli a két nagy magyar képtár, a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria gyűjteményét a napokban megnyílt milánói kiállításon. A  külföldi kurátorok rácsodálkoztak a Budapestről érkező kincsekre, Raffaellóra, Rippl-Rónaira, Vaszaryra. Milánóban februárig lehet megtekinteni a tárlatot.

epül a tarlat_2

Óvatosan csomagolták ki Raffaello Esterházy Madonnáját

epül a tarlat_3

Nem mindegy, hogyan rögzítik

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.