EUR: 339,49 Ft
CHF: 319,37 Ft
2020. február 26., szerda
Géza

Program

Mindenkit megfuttatna a Spar

Budapest, 2012. október 7. Startol a 27. Spar Budapest Maraton mezőnye a budapesti Hősök terén 2012. október 7-én. MTI Fotó: Földi Imre

Fotó: MTI

A hétvégén rendezik meg a 30. Spar Budapest Maraton Fesztivált, Magyarország legnagyobb szabadidős programját. A jubileumi rendezvényt idén először kétnaposra (október 10−11.) tervezték, már csak azért is, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb távot. Így aztán a kezdők és a családosok is kipróbálhatják magukat. A rövidebb számok szombaton rajtolnak el, lesz 5 és 2,7 kilométeres, de 600 és 400 méteres verseny is. Vasárnap aztán már a vasakaratú hősöké az aszfalt: a fél tíztől rajtoló maraton mellett 30 és 10 kilométeres szakaszon is startvonalhoz állhatnak a vállalkozó szelleműek.

A maratonról ezúttal sem hiányozhat Iváncsics Zsolt, a Spar áruházvezetője, aki a bevásárlókocsival teljesített futásaival vált ismertté országszerte. Iváncsics a mostani indulásával a Kossuth Lajos Gyermekotthon lakóit kívánja támogatni, akik számára plüssfigurákat gyűjt a rendezvényen. Nemcsak a szurkolók, a versenyzők is bedobhatják megunt játékaikat az áruházvezető bevásárlókocsijába. Az összegyűlt plüssfigurákat a Spar a gyermekotthonnak adja át. Aki pedig mégsem húz futócipőt, az is kilátogathat a fesztiválra, hiszen a sportprogramok mellett egészségügyi szűrővizsgálatokon, kóstolókon és számtalan bemutatón vehetnek részt a látogatók.


Kapcsolódó Cikkek