2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Egyéb XVI.kerület

Nálunk játszik a csodálatos Détár Enikő

Júlia1

Júlia szerepében Détár Enikő

Vajon milyen az, amikor egy színésznő rendez egy másik színésznőt egy színésznőről szóló történetben? Aki vasárnap 19.00-kor az Erzsébetligeti Színház műsorát választja, az megtudhatja. A Csodálatos vagy, Júlia! című előadást Sztárek Andrea rendezte, Détár Enikő főszereplésével. A Maugham Színház című könyvéből készült színpadi adaptáció főszereplője egy korosodó, ámde nagyszerű színésznő, aki soha nem volt képes különbséget tenni a valódi és a játszott világ között.

 

Júlia3

Sztárek Andrea, a rendezőnő, Evie McGeer szerepében a színpadon . A jelenetben partnere, Perjés János

A játék Júlia mindene, de annyira, hogy képtelen abbahagyni – ő mindig játszik, mindig szerepet mond. Még akkor is, amikor – noha kiegyensúlyozott, boldog házasságban él – beleszeret egy nála sokkal fiatalabb férfiba. Még akkor is, amikor ifjú szerelme egy korban hozzáillő, feltörekvő naivát választ inkább. És még akkor is, amikor a hűtlen fiatalember épp Júliánál keres protekciót új szerelme pályájának megsegítésére.


Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.