EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Extra

Norbi: Nem skarlát betű Schobertnek lenni!

Nem véletlenül dönt úgy számos híresség, hogy féltve óvja magánéletét, és a gyerekeket sem mutatja meg a nyilvánosságnak. Így szeretnének ugyanis a lehetőségekhez mérten átlagos életet biztosítani a kicsiknek és megóvni őket az esetleges támadásoktól. Schobert Norbiék azonban úgy döntöttek, hitelesebben tudják közvetíteni életmódjukat, ha nem bujkálnak. Gyerekeik rendszeresen szerepelnek a nyilvánosság előtt, ám a sok kedves visszajelzés ellenére nemcsak Rékának és Norbinak, de olykor a kicsiknek is rosszindulatú támadásokkal kell szembesülniük.

Schobert Norbi, Rubint Réka Alakreform stúdió megnyitója (Fotó: Máté Krisztián)Az utóbbi hónapok igen sikeres időszakot jelentettek a Schobert házaspárnak: újabb Update boltok nyíltak világszerte, Réka megnyitotta első saját üzletét, Norbi pedig újabb könyvet adott ki. Schoberték pontosan tudják, hogy a sikernek bizony árnyoldalai is vannak, ám maguk sem gondolták volna, hogy nem csupán őket, hanem három gyermeküket, Larát, Norbit és Zalánt is támadják majd.


– Bántják a gyerekeimet, de hál’ Istennek, nem annyira durván. Ha például elmennek egy iskolai táborba, mindig van egy-két-három olyan gyerek, aki „beszól” nekik. Sajnos a buta emberek buta gyerekei úgy gondolják, mintha egy skarlát betű lenne Schobertnek lenni. Olyan esetekben, amikor a gyerekeket iskolai atrocitás éri, nem „a Norbiként”, hanem kétségbeesett szülőként szólok a pedagógusnak, hogy nevezze meg azt a negatívumot, amiért érdemes a gyerekeimet csúfolni, de ha nincs ilyen, akkor arról legyen kedves beszélni az érintett tanulókkal. Sajnos a szülők egy része nincs megfelelő értelmi szinten, elvakítja őket a butaság és az irigység, amit a gyermekeik is átvesznek – vélekedett lapunknak Norbi.

Schobert Norbi,Schobert Lara, Rubint Réka Alakreform stúdió megnyitója (Fotó: Máté Krisztián)

Nagylányuk, Lara egy nap szülei nyomdokaiba lép.

Új könyve könyve ráadásul szerinte számos nagyvállalatnak szúrhatja a szemét, hiszen többek között lebuktatja a cukor-, a szénhidrát- és a gyógyszeripari lobbikat. Különleges óvintézkedésekre azonban továbbra sem készül a családfő, inkább más taktikát alkalmaz az esetleges támadások ellen.


– Nem hiszem, hogy fizikailag mernék bántani a családomat. Itt egy lehetőség van: minden botrány végére pontot kell tenni. A véleményemet mindig vállalom, bármit is mondjanak rólam. Ha valamit kétségbeesetten tagadunk, azzal csak magunknak ártunk – mondta lapunknak Schobert Norbi.

A támadásokból feleségének, Rékának is kijár, aki főként közösségi oldalán szembesül ezzel. Sokan kritizálják megjelenését és a médiában betöltött szerepét, Réka azonban Norbihoz hasonlóan ilyenkor mindig határozottan kiáll családja, elvei és véleménye mellett.

Rubint Réka Schobert Norbi és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Réka keményen kiáll a családjáért!

– Mondhatnak bármit a külsőmre: hogy lófejem van, vagy hogy a terhességem alatt és után milyen volt az alakom. Lehet irigykedni, csak egyet nem szabad elfelejteni. Ezek az emberek úgy gondolják, hogy pénzzel bármit meg lehet venni, de ez nem így van. Az egészség ugyanis megfizethetetlen. Norbi és én ebben hiszünk, és remélem, velünk együtt még sokan mások is – vélekedett Réka boltja megnyitóján.

Kapcsolódó Cikkek