EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Egyéb XIX.kerület

Összefogás a beteg fiúért

Csorba Dávid megsegítésére jótékonysági koncert (Fotó: Máté Krisztián)

Bodor Géza és Urbán Andrea slágereket hoztak a KMO-ba (Fotó: Máté Krisztián)

Gálaestet szerveztek Csorba Dávid megsegítésére. A gyógyíthatatlan, Duchenne-féle kórban szenvedő, ágyhoz kötött fiatalember és édesanyja nemrég költözhettek új otthonukba, ahol végre emberi körülmények között, tiszta lakásban élhetnek. A KMO Művelődési Házban mások mellett Kökény Attila és Zalatnay Sarolta is fellépett, hogy a jegybevétellel a 24 éves fiú körülményein segíthessenek.

Kapcsolódó Cikkek

 • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

  Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

 • Elbúcsúztak a katonák

  Elbúcsúztak a katonák

  -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.