EUR: 335,16 Ft
CHF: 315,70 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Pán Péter nem varázsolta el a nézőket

Pán Péter kalandjainak legújabb feldolgozása nem hozta lázba az észak-amerikai mozinézőket, a brit-amerikai-ausztrál koprodukcióban készült Pan című film csupán 15,5 millió dollárt hozott bemutatása hétvégéjén a Warner Bros. filmstúdiónak.

Tovább szárnyalt viszont Ridley Scott Marson játszódó sci-fije, a Mentőexpedíció, amely megtartotta vezető helyét a box-office lista élén 37 millió dolláros jegyeladással bemutatása második hétvégéjén, és ezzel 107,8 millió dollárt forgalmazott eddig az észak-amerikai mozikban.


A jegyeladási lista második helyére a Hotel Transylvania 2. – Ahol még mindig szörnyen jó című családi animáció került 20,3 millió dollárral. A két hete bemutatott filmre így már 116,8 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai nézők.

A Levi Miller, Hugh Jackman és Garrett Hedlund főszereplésével készült Pan című filmbe a Warner Bros. mintegy 150 millió dollárt ölt, ám a Joe Wright rendezte háromdimenziós film messze alulmúlta a bevételi várakozásokat, és csak a jegyeladási lista 3. helyére tudott felkapaszkodni a Rentrak vasárnap közreadott becslése szerint.

Nancy Meyers A kezdő című munkahelyi komédiája Robert De Niro és Anne Hathaway főszereplésével 8,7 millió dollárt, a Sicario – A bérgyilkos című bűnügyi thriller 7,4 millió dollárt forgalmazott a hét végén.

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.