2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb

Pezsgővel ünnepelt a lottónyertes házaspár

champagne-607531Egy brit házaspár, Jane és Alan Slater 36 éve ugyanazokat a számokat játssza meg a lottón. Nemrég mindketten feladtak egy-egy szelvényt és legnagyobb megdöbbenésükre az ő számaikat húzták ki, amivel 298 ezer fontot, azaz 125 millió forintot nyertek. Az egyik szelvényt azonnal megtalálták a hálószoba éjjeliszekrényében, a másik azonban eltűnt. Hiába keresték, nem találták sehol. Már szinte lemondtak a nagy nyeremény feléről, amikor Ruby, a család kutyája, szájában vitte oda a szelvényt, amelyről kiderült, hogy egy katalógus lapjai között lapult. Pezsgővel ünnepelték a nyereményt, az asszony pedig arról is mesélt, hogy miért éppen a később nyertes számokat játszották meg.

− A 11-est azért, mert aznap házasodtunk össze, 14-én született a fiunk, 26-án van a szülinapom, 29-én pedig a páromé. A 49-re is miatta esett a választás, ugyanis abban az évben született.


Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.