2020. február 18., kedd
Bernadett

Egyéb

Singh Viki: Tiszteletben tartom a számok erejét

risingstar-225Singh Viki a Rising Star után nemrég a SzerencseSzombat színpadán is megmutatta tehetségét. A gyönyörű énekesnő hisz a számok erejében, szerinte útmutatást adnak az élethez.

– Fontos az életemben a szerencse és hiszek is abban, hogy semmi sem történik hiába – kezdte a Lokálnak Singh Viki. – Szerintem az is meg van írva, hogy mikor van szerencseszériánk. Bizonyos számok pedig végigkísérnek az életemben. A 11-11 a legerősebb mesterszám, a 16-16 pedig az újrakezdés száma. Aznap például, mielőtt elmentem volna a Rising Star castingjára, a boltban vásároltam és a számla végösszege 1111 forint volt. Az műsorban az indulószámom pedig a 1616 volt. Ezért is mondom, hogy ezek a számok állandóan jelen vannak a mindennapjaimban és amikor találkozom ezekkel, tudom hogy jó irányba halad az életem. Tiszteletben tartom a számok erejét – tette hozzá az énekesnő, aki szerencsésnek tartja magát. Igaz, utoljára tiniként volt nagyobb nyereménye: akkor a tombola főnyereményét, egy televíziót vihetett haza. Természetesen ő is, mint mindenki, eljátszott már a gondolattal, mi történne, ha elvinné a lottó főnyereményét.


risingstar0208-40– Biztos, hogy jótékonykodnék és vennék anyukámnak egy gyönyörű lakást. Én pedig elköltöznék vidékre, egy farmra, ahol egy nagy házban élnék, zenét írnék, alkotnék. Befogadnék annyi állatot, amennyit csak lehet. Olyan lenne az otthonom, mint egy menhely. Hál’ Istennek most is azt csinálhatom, amit szeretek, azaz énekelhetek, de azért jó álmodozni!

 

 

 

 

Később kezdődik a SzerencseSzombat!


Októbertől a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsoraiban változások lesznek, ezért érdemes feljegyezni a legfontosabb tudnivalókat!

– Október 17-től a SzerencseSzombat műsora 18.35 helyett 18.40-kor kezdődik változatlan struktúrában a Duna tv-n.

– Október 19-től a Kenó sorsolási műsora naponta a Duna tv-n lesz látható. A sorsolásokat az esti műsor után láthatják a nézők 21.50 és 23.30 között, felvételről.

– Október 20-tól a Duna tv megismétli az előző napi Kenó-sorsolást 6.55-kor.

– Október 21-től a Skandináv lottó sorsolása szerdánként a Duna tv-n lesz látható, 20.25-kor, élőben.

four-leaf-clover-845386

Békési lehet a Joker-milliomos

A 19 ezres alföldi város, Békés lakói nagyon kíváncsiak, vajon ki lehet a szerencsés szomszédjuk. Nemrég ugyanis valaki 117 millió forintot nyert a településen a Joker-számaival. 

Az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Kenó, Luxor és az Eurojackpot kiegészítő játékaként lehet Jokert ikszelni. A Jokernél akkor van a játékosnak telitalálata, ha mind a hat számjegy megegyezik a kihúzott számokkal. Ez a kiegészítő játék is sok milliót érhet, sőt állítólag egy békési szerencsésnek ezúttal pontosan 117 milliót hozott. A helyi lottózó vezetője azt mesélte, hogy nem lenne meglepő, ha tényleg náluk adták volna fel a szerencsés szelvényt, mert korábban ugyanitt nyertek sorsjeggyel ötmillió forintot is. Az egy mesébe illő történet volt, mert az elmondások szerint egy fekete ruhába öltözött, gyászoló asszony kapart a nyereményért, aki annyira szegény volt, hogy akkor egy hete köztemetésen búcsúztatta a férjét. A nyereménytől nagyon meghatódott, el is sírta magát. A gyászát ugyan nem enyhítette, de reményt adott számára a jövőre.

Tudta-e?

Terminállal rendelkező értékesítőhelyeken vagy az interneten megadható saját Joker-szám is.

Budapest, 2012. május 30. Lottószelvények egy lottózóban, ahol sokkal többen játszanak a nagy nyeremény reményében. Az ötös lottón minden idők második legnagyobb nyereményét veheti fel az játékos aki a 22. héten mind az öt számot eltalálja. A nyereménye várhatóan 3 milliárd 727 millió forint lesz. MTI Fotó: Balaton József

MTI Fotó: Balaton József

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.