EUR: 340,35 Ft
CHF: 319,91 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Külföld

Soros György és a migránsok

Soros György szereti a migránsokat. Pontosabban: megnyilvánulásai alapján kizárólag gazdasági érvei vannak a korlátlan bevándorláspolitika mellett, csupán munkaerőpótlásként, vagyis eszközként tekint a bevándorlókra – írja a 888.hu portál, mely 8 tételt közöl a spekulánsról.

A 888.hu elemzése szerint ezt a szemléletet takarják el agresszív emberi jogi letámadással a kitartottjai és az általa pénzelt szervezetek. A cikkből megtudhatjuk, hogy a spekuláns az emberiesség álcája mögé bújva, hogyan próbálja manipulálni nemzetközi szinten a migráció megítélését, és milyen lobbitevékenységet folytat emiatt az amerikai kormányban. Az önzetlen civil szervezetek is bemutatásra kerülnek, melyeket jelentős pénzekkel támogat Soros.

A 8 tétel Soros Györgyről ide kattintva olvasható!

Budapest, 2011. november 3. Soros György, magyar származású amerikai üzletember, a Soros Alapítvány elnöke, a Közép-európai Egyetem (Central European University, CEU) alapítója és tiszteletbeli kuratóriumi elnöke az egyetemen, ahol előadást tartott Reflexivity at Work in the European Union címmel. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó Cikkek