EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Aktuális

Star Wars: Behaltak a magyar mozioldalak az Ébredő erő miatt

A magyar mozik nem készültek fel kellően arra a rohamra, amit a magyar Star Wars rajongók okoztak. Ma reggel kilenc órától kezdődött meg a jegyelővétel a Star Wars – Az Ébredő Erő című filmre, a rajongók nagy része azonban nem tudott online foglalni, annyira nagy a leterheltség.

“Be vannak halva a mozis weboldalak, de én is folyamatosan frissítgetem és tényleg semmi eddig” “Sikerült megnyitni a vásárló oldalt, kiválasztottam a székeket, de a vásárlás gombot megnyomva -kérése feldolgozás alatt – már 5 perce” – sok rajongó panaszkodik a mozik facebookos oldalain, mert annyira leterhelt a rendszer, hogy szinte képtelenség jegyet foglalni a Star Wars új részére, amit december 18-án mutatnak be a hazai mozik. Úgy tűnik, az járt a legjobban, aki személyesen ment el megvásárolni a jegyét.


star wars

“Hétre mentünk sorba állni, össze is jöttek a legjobb jegyek” – írta boldogan az egyik rajongó. A többiek kétségbeesetten próbálják frissíteni az oldalakat. A legújabb moziplakát senkit sem vigasztal, de azért megmutatjuk:

star wars nagy

A Cinema City a Facebook oldalán adott ki egy közleményt: “Kedves Érdeklődőink, eddig nem látott számú érdeklődő rohamozta meg egy időben a weboldalunkat, hogy jegyet vásároljon a filmre. A szervereink, annak ellenére, hogy próbáltunk felkészülni erre, nehezen tudják kezelni ezt az extra túlterhelést. A tegnap befejeződött Filmünnep ideje alatt is több tízezer ember vásárolt egyszerre az oldalunkon, s nem volt semmilyen tapasztalható hiba. Ez is mutatja a Star Wars filmre az érdeklődés mértékét. Folyamatosan dolgozunk a szolgáltatóval plusz kiszolgáló kapacitáson. Minden moziban, ahogy telnek a termek, újabb előadásokat fogunk nyitni a premier naptól (dec. 18.) kezdve. Kis türelmet kérnénk mind a mozipénztárakban, mind az online vásárlás esetén. Köszönettel, Cinema City.”


Kapcsolódó Cikkek

  • A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

    A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

    A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a “szabad Gyönygyöspatáért” meghirdetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett. Ez azt jelenti, hogy a gyöngyöspataiak 98 százaléka nemet mondott erre a politikai akcióra – jelentette ki Horváth László miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes parlamenti képviselője vasárnap a kormány Facebook-oldalán elérhető videóban.

  • Napsütés, eső és vihar: ez vár ránk a héten

    Napsütés, eső és vihar: ez vár ránk a héten

    Változékony lesz az idő a jövő héten: napsütésre, de esőre, zivatarra is készülni kell. Ismét többször lesz erős, olykor viharos a szél. A hőmérséklet is ingadozni fog, olykor csak 10 fok körül alakulnak a maximumok, máskor 18 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.