2020. február 18., kedd
Bernadett

Béren kivüli juttatás

Százezreket vitt nyaralni az Erzsébet-program

A kormány négy évvel ezelőtt döntött arról, hogy a rászorulók számára kedvezményes üdülési lehetőséget biztosít. Ezt a célt az Erzsébet-program létrehozásával valósította meg. Ennek sikerét jól példázza, hogy az Erzsébet-program fennállásának négy évében, több mint 600 ezer ember, közülük mintegy 300 ezer gyermek kapott kedvezményes üdülési lehetőséget. Az Erzsébet-program az utóbbi két évtized legnagyobb gyermektáboroztatási akciója, programja, ugyancsak figyelmet fordít a nagycsaládosokra, a fogyatékkal élőkre, valamint a nyugdíjasokra is.

Erzsébet, tábor (MTI)

Színt visz az életükbe (Fotó: MTI)

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Nem engedték el nyaralni? Nincs egyedül!

  Minden harmadik munkavállaló szerint nehézkes a nyári szabadságok kivétele, minden második dolgozó pedig arról is beszámol, hogy előfordult már vele, hogy nem engedték az előre tervezett időpontban szabadságra menni.

 • Az unalom is káros lehet az egészségre

  Az unalom is káros lehet az egészségre

  Azt hallották, hogy egy francia alkalmazott beperelte a munkáltatóját arra hivatkozva, hogy az állásában „zombivá unatkozta” magát, ez pedig szakmailag „meggyilkolta” őt?

 • Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  Erzsébet-utalvánnyal gyerekjáték az iskolakezdés

  A Lokál Extra négy oldalas mellékletében azt mutatjuk be, miért éri meg az Iskolai Erzsébet-utalványt, illetve az Erzsébet-utalvány Plusz kártya Iskolai-zsebét választani, ha tanszervásárlásról van szó.