EUR: 339,51 Ft
CHF: 319,44 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb XIV.kerület

Szépkorúakat köszöntöttek

zugló_szépkorúakAz idősek hónapja alkalmából a szépkorúak iránti megbecsülés és tisztelet jegyében Gyügyei Attila (balról a harmadik) zuglói egyházügyi és családvédelmi tanácsnok, önkormányzati képviselő és Cseke Vanda (jobbról a második), a választókörzet képviselője a Schweitzer Albert Református Szeretetotthonban köszöntötte az otthon lakóit. Köszönetüket fejezték ki az intézmény dolgozóinak, akik mintegy 100 idős ember ellátásáról szerető törődéssel gondoskodnak. Hálájuk és elismerésük kifejezéseként a képviselők cukormentes és egészséges alapanyagokból készült tortával köszöntötték a közösséget.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.