EUR: 338,27 Ft
CHF: 318,65 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XVI.kerület

Termelői piac Csömörön

Az Erdei Piac – Kóstolj és kirándulj! nevet viselő kezdeményezés a Mozgó Piac Program, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Pilisi Parkerdő Zrt. összefogásával valósult meg.

Csömörön, a Hősök terén október 17-én 8−13 óra között a Csömöri Éléskamra Tudatos Vásárlók Klubja szervezésében termelői piacot tartanak. Aki szeretne házi kézműves és bioélelmiszereket vásárolni, a lekvároktól a hústermékekig itt mindent megtalálhat. A tér a csömöri HÉV-állomástól a Szabadság úton keresztül egy rövid sétányira van.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.