EUR: 338,78 Ft
CHF: 317,54 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb

Tízmilliót hozhat a Szerencsebefőtt

big-791661Összesen 52 millió forintért játszhatnak a Szuper Bankó sorsjegy szerelmesei a Szerencsebefőtt-akcióval. Ehhez csak annyi kell, hogy a sorsjegyből összegyűjtsünk öt nyeretlent, amelyekkel november 15-ig lehet pályázni.  A sorsjegyeket – hátoldalukon lehetőség szerint aláírással és telefonszámmal ellátva – lezárt, C/5 (közepes) vagy C/5-nél kisebb méretű borítékban kell beküldeni. A pályázati borítékon olvasható módon fel kell tüntetni a pályázó nevét, lakcímét (emelet és ajtószámmal), valamint – ha ettől eltér – levelezési címét is, továbbá az akció jelmondatát: Szuper Bankó sorsjegy akció 2015 ősz, és lehetőleg a pályázó telefonszámát is. Összesen 36  pénznyeremény talál gazdára, a főnyeremény pedig tízmillió forint. További részletek: szerencsejatek.hu.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.