2018. július 16., hétfő
Valter

Extra

Több ezer dalt kapott rajongóitól Céline Dion

Dalok ezreivel árasztották el rajongói Céline Diont, miután az énekesnő a új albumára kért tőlük zeneszámokat.

Postán és e-mailben mintegy négyezer dal érkezett be Dion menedzsmentjéhez és lemezkiadó cégéhez – közölte a dalok kiválasztásával megbízott Charles Benoit.

A 25 legjobb dalt egy hattagú zsűri választja ki, majd a kanadai énekesnő rajongói novemberben szavazással dönthetnek a győztes dalról, amely Dion következő, francia nyelvű albumán is hallható lesz.

Céline Dion augusztus végén tette közzé a felhívást, hogy rajongói írjanak dalt a következő lemezéhez. A versenyben bárki, profik és amatőrök is részt vehettek.

Több mint 250 millió eladott lemezével Dion a világ egyik legsikeresebb popénekesnője. Legnagyobb slágereinek egyike a Titanic filmzenéje, a My Heart Will Go On című dal.

Kapcsolódó Cikkek

 • Alexis, a tökéletes szépség

  Alexis, a tökéletes szépség

  Hibátlan – talán ez az a szó, ami eszünkbe jut, ha Alexis Ren fotóit nézzük. A 21 éves amerikai modell az elsők között robbant be az Instagram-hírességek közé.

 • Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Sting felesége, Trudie Styler nemrég rendezte meg Freak Show című legújabb filmjét, amely az iskolai bántalmazásról szól. Kiderült, hogy a sztáranyukának van személyes érintettsége, a népszerű zenésszel közös gyermekei ugyanis nem mindennapi kínokat éltek át az iskolában, többek között azért, mert a szüleik híresek.

 • Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Nemrég ünnepelte 72. születésnapját Sylvester Stallone. A Rocky és a Rambo sztárja láthatóan nagyon boldog harmadik felesége, Jennifer Flavin mellett, akivel több mint 20 éve élnek nagy egyetértésben.