2020. február 25., kedd
Mátyás

Extra

Több ezer dalt kapott rajongóitól Céline Dion

Dalok ezreivel árasztották el rajongói Céline Diont, miután az énekesnő a új albumára kért tőlük zeneszámokat.

Postán és e-mailben mintegy négyezer dal érkezett be Dion menedzsmentjéhez és lemezkiadó cégéhez – közölte a dalok kiválasztásával megbízott Charles Benoit.

A 25 legjobb dalt egy hattagú zsűri választja ki, majd a kanadai énekesnő rajongói novemberben szavazással dönthetnek a győztes dalról, amely Dion következő, francia nyelvű albumán is hallható lesz.

Céline Dion augusztus végén tette közzé a felhívást, hogy rajongói írjanak dalt a következő lemezéhez. A versenyben bárki, profik és amatőrök is részt vehettek.

Több mint 250 millió eladott lemezével Dion a világ egyik legsikeresebb popénekesnője. Legnagyobb slágereinek egyike a Titanic filmzenéje, a My Heart Will Go On című dal.

Kapcsolódó Cikkek

 • Íme az Amberjack legújabb klipje – Videó!

  Íme az Amberjack legújabb klipje – Videó!

  Az egyre ismertebb és népszerűbb Amberjack májusban megjelenő második albumának második dalát mutatta meg a közönségnek az On Your Knees után: A Promised Land egy szerelmes dal lett, de nem hollywoodi értelemben, sokkal inkább „amberjackesen”.

 • Ítélet! Harvey Weinstein bűnös

  Ítélet! Harvey Weinstein bűnös

  Bűnösnek mondta ki hétfőn egy New York-i bíróság esküdtszéke Harvey Weinstein bukott hollywoodi filmmogult nemi erőszak és szexuális támadás vádjában, ám felmentette őt a legsúlyosabb vádpont, a szexuális ragadozóként elkövetett erőszak vádja alól.

 • Pál Dénes: Szeretnénk Panninak egy kistestvért

  Pál Dénes: Szeretnénk Panninak egy kistestvért

  Pál Dénes a Dal 2020 műsorában tűnt fel új dalával, amit kislánya, Panni ihletett. A csodálatos hangú énekes a Lokálnak elmesélte, milyennek érzi az apaságot, és hogy mikor jöhet egy újabb baba.