2020. február 17., hétfő
Donát

Egyéb

Tóth Gabi: A szerencse mindig rajtunk múlik!

toth gabi2Nem is lehetne kiegyensúlyozottabb Tóth Gabi élete. Berobbant a Sztárban sztár színpadára és a szerelem is rátalált. Fortuna oldalunkon pedig arról mesél, hogy minden fejben dől el. Igen, még a szerencse is.

− A szerencsével kapcsolatban abban hiszek, hogy amit szeretnénk megteremteni, azt a saját teremtő erőnkkel meg tudjuk valósítani − kezdte határozottan a Lokálnak Gabi. − Hiszek az agykontrollban, a vonzás törvényében. Abban, hogy ha valamit igazán akarunk, elérhetjük. Úgy gondolom, a szerencse mindig rajtunk múlik. Akarnunk kell, hogy jobban éljünk, hogy feljebb kerüljünk. Mindig azt mondom, hogy „célozd meg a holdat és legrosszabb esetben is a csillagok között landolsz” − magyarázta Gabi, aki azt is elárulta, nem vágyik arra, hogy szupergazdag legyen.


− Nem vágyom arra, hogy milliárdos legyek. Szeretnék jól élni, de nem kell, hogy dúsgazdag ember legyek, aki szórja a pénzt és luxusautókkal száguld. Nagyon meg vagyok elégedve azzal, amim van. Hálás vagyok azért, hogy egy egyszerű panellakásból eljutottam oda, ahol most vagyok. Azt hiszem, ez bőven elég − tette hozzá az énekesnő, aki reméli, hogy a Sztárban sztár színpadán folyamatosan meg tud újulni. − Szeretném a maximumot nyújtani, de azért játékosan felfogni az egészet. Örülök, hogy végre a szakmai tudásom is megmutathatom és újra hallhatnak énekelni a nézők.

Százmilliókat ért az elfelejtett szelvény


Az amerikai Linda Tuttle igazán szerencsés. Négy hónapig hevert a lakásban a levelek, csokipapírok alatt egy egymillió dollárt (280 millió forintot) érő lottószelvény. Az asszony teljesen megfeledkezett róla, hogy egyáltalán játszott, ezért nem is nézte meg, nyert-e valamit a lottósorsoláson. Tuttle elmesélte, hogy pár hónapja visszament kedvenc boltjába, ahol az eladó arról mesélt, hogy bár náluk adták fel a nyertes szelvényt, a szerencsés még nem jelentkezett a pénzért. Lindának volt egy jó megérzése, ezért ahogy hazaért, azonnal keresni kezdte a szelvényt. Óriási szerencséjére még nem dobták a kukába… Azóta már át is vette a millióit és lelkesen mesélte, hogy nyereményéből új autót fog vásárolni, felújíttatja a házát és meglátogatja azokat a kínai cserediákokat, akik nála laktak, amikor az Egyesült Államokban jártak.

woman-591576

Unokáinak adta lottónyereményét a magyar nyugdíjas

Egy néhány száz főt számláló alföldi település nyugdíjas játékosa egy találat híján nem vihette el az egyik hatos lottó főnyereményét. Mégsem bosszankodik, folytatja tovább a játékot, mert szerinte a lassú víz partot mos − írja honlapján a Szerencsejáték Zrt. A 81 éves férfi immár tíz éve minden héten megjátssza a saját és öt testvére születési évszámát. Többször volt mát kettes és hármas találata, ami mindig türelemre és kitartásra ösztönözte. Fontos heti programja, hogy minden pénteken elsétál a postára és játékba küldi a hat születési évszámot. Így volt ez azon a bizonyos augusztusi hétvégén is. Ahogy vasárnap a sorsolást nézte, alig hitt a szemének, ugyanis öt találata lett, de a hatodik szám, a saját születési évszáma nem hozta meg a várva várt szerencsét. Azonban így sem búslakodik, nagyon boldog a közel félmillió forint nyereménnyel, melyet szétosztott hét unokája között, egy keveset pedig megtartott magának a fűtésszámlára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Gyász! Elhunyt Wichmann Tamás

  Hosszan tartó, súlyos betegség után 72 éves szerdán korában elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus, az 1970-es évek Magyarországának egyik legnépszerűbb sportolója – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

 • Családi farsang

  Családi farsang

  Apukák és anyukák együtt farsangoltak a csepeli Közösségi Pontban

 • Veszélyes ritkaság

  Veszélyes ritkaság

  Debrecen – Egy sisakos kazuár személyében új lakó érkezett a Debreceni Állat- és Növénykertbe.