EUR: 335,45 Ft
CHF: 316,15 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Vissza a jövőbe − Hamarosan érkezik McFly!

2015. október 21. − a dátum, amire a Vissza a jövőbe című film rajongói régóta várnak. A mozi szerint ugyanis ekkor érkezik a múltból Marty McFly  és Emmett Brown  professzor. Ennek örömére az egész világon, Magyarországon is bulikat és filmvetítéseket tartanak. A Lokál pedig a legnagyobb rajongóknak is tartogat meglepetést!

− Az időgép, a DeLoreant eredetileg egy hűtőszekrény lett volna. A rendező azonban attól tartott, hogy a gyerekek ezt komolyan vennék és esetleg bemásznának a fridzsiderekbe. Így végül autó lett belőle. A trilógiához összesen hét DeLoreant használtak fel.


− Eredetileg Ralph Macchiót kérték fel Marty McFly szerepére, ő azonban visszautasította. Így a színész csak a Karate kölyök rajongóinak lehet ismerős, így stílszerűen azt is mondhatnánk, hogy nyuszi volt. Michael J. Foxnak azonban ez a film meghozta a világhírnevet.

vissza4
− A jövő ábrázolását a készítők viccnek szánták, ám sok minden megvalósult belőle. Van videochat, síkképernyős tévé, mindennaposak a plasztikai beavatkozások, és a 3D is az életünk részévé vált. Sajnos jól működő légdeszka még nincs, ám ami késik, nem múlik!

− Itthon is készülnek a rajongók. Október közepétől néhány hétig ismét látható lesz a mozikban a Vissza a jövőbe trilógia első része. A Corvin mozi meghívására október 18-án a Delorean Klub beltéri kiállítást szervez filmes relikviákból, 21-én pedig Vissza a jövőbe parti lesz az Ötkertben.

vissza3

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.