2020. március 31., kedd
Árpád

Erzsébet-utalvány Plusz

A CBA a kártyára is benevez

Fodor Attila, CBA (fotó: MTI)

Fodor Attila (jobbra) – (fotó: MTI)

Ahogy a papíralapú utalványoknál, a CBA üzletlánc a plasztikkártya bevezetésénél is az elsők között jelentkezett elfogadóhelynek. – Nem volt min gondolkodnunk, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy az Erzsébet-utalványok egyre kedveltebbek a munkaadók, és így a vásárlók körében is – mondta el lapunknak Fodor Attila az üzletlánc kommunikációs igazgatója. Szerinte az elektronikus kártyára való átállással mindenki nyer: az utalvánnyal fizetőknek nem kell többé igazodniuk a különböző címletekhez, esetenként bosszankodniuk az elmaradt visszajáró miatt (hiszen a kártyás fizetéssel lehetővé vált a forintra pontos fizetés), míg a másik oldalon, vagyis az elfogadóhelyeknél az adminisztráció csökkent. – Egy-egy megrendelt Erzsébet-utalvány csomag átadás-átvétele komoly munkát jelentett, nem beszélve a pénztárosok feladatairól, akik az utalványok kezelésével hosszú ideig is elbíbelődtek – mutatott rá Fodor.

Ingyen van – Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya választása sok szempontból praktikus a munkáltatók számára, most azonban még inkább megéri élni a lehetőséggel, mivel a kártya rendelése ingyenes. A mágneskártya érvényessége három év, a feltöltött összegek felhasználási ideje pedig megegyezik a papíralapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya használatával a fizetéskori tranzakció ideje is csökken, hiszen a már meglévő terminálok ezen elektronikus kártyákat is felismerik. Az ehhez szükséges rendszer kialakítása nem igényelt különösebb ráfordítást a CBA részéről. – Mindösszesen informatikai fejlesztéseket igényelt az újítás, jelenleg pedig már javában tart az éles tesztidőszak. Terv szerint a decemberben esedékes juttatások már Erzsébet-kártyával is elkölthetőek lesznek az üzletekben, valamint folyamatosan gyarapodni fog azon üzletek száma, amelyekben a kártyát is elfogadják majd – tájékoztatott a CBA kommunikációs igazgatója.


Kapcsolódó Cikkek

  • Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

    Együtt ünnepeltek a Daru-dombon

    Ismét együtt tölthették a nemzeti ünnepet a csepeliek a Daru-dombon. A Szent István-napi új kenyér mellett lángos, vasalós lepény, erdélyi kürtőskalács magyaros ételek és országtorták várták a vendégeket.

  • Kedvencünk a cafeteria

    Kevés olyan kezdeményezés létezik, amely kivétel nélkül mindenkinek elnyerné a tetszését, ezek közül az egyik kétségkívül a cafeteria-rendszer.