EUR: 338,02 Ft
CHF: 318,25 Ft
2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Egyéb XIX.kerület

A Kós nyerte az úszóversenyt

Általános iskolás úszó bajnokság (Fotó: Máté Krisztián)

Jól sikerült a váltás (Fotó: Máté Krisztián)

A Kós Károly Általános Iskola nyerte a Kispest Kupát. Az úszóversenyt már 1988-ban is megrendezték. A kerületi általános iskolák versengésében most a Kós tanulói voltak a leggyorsabbak, ők vihetik haza a vándorserleget ebben az évben. A viadalon ötszáznál is több alsó és felső tagozatos diák, pedagógus és szülő ugrott a medencébe. A díjátadó után a Kispesti Uszoda kertjében fenyőfákat ültettek, amit a kerület testvérvárosa, a bolgár Smolyan ajándékozott.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.